Венера преминава в знак Скорпион, където ще остане до 7

...
Венера преминава в знак Скорпион, където ще остане до 7
Коментари Харесай

Венера преминава в знак Скорпион

Венера минава в символ Скорпион, където ще остане до 7 януари.

Луната е в символ Везни до 21:56ч само че 3 декември.

Луната основава атмосфера на мира и естетика. Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур

25 лунен ден, който стартира от 02:02ч на 2 декември и продължава до 03:10ч на 3 декември.

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от едната страна и загубата на сила и гибелта от друга.

Ден на бездейност, уединение и покой. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее единствено този, който не бърза. Не се предлагат интензивността, прибързаността, лутане. Не би трябвало да се стартира нищо ново, само че би трябвало да се приключи незавършеното. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади.

Ден за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се през днешния ден да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Вашият тъничък, нравствен свят е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте да говорите за персоналния си живот, даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да се приемете с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Секс - Подходящ е чувственият и муден секс. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстригването е извънредно нежелателно. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

Днес е 17 безоблачен ден – Добре е като станете да извършите цялостно измиване, да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно. Добре е да се четат мантри, молебствия. Не се предлага да се готви в този ден храна. Добре е да се яде всичко кръгло – питки, понички, милинки и др.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР