Велосипедистът, който беше уволнен след показване на среден пръст на

...
Велосипедистът, който беше уволнен след показване на среден пръст на
Коментари Харесай

Жената, показала среден пръст на Тръмп, спечели местни избори във Вирджиния

Велосипедистът, който беше уволнен след проявление на междинен пръст на кортежа с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, завоюва избори за локален пост в щата Вирджиния , осведоми Агенция Франс Прес.
 Колоездач сподели междинен пръст на Тръмп
Колоездач сподели междинен пръст на Тръмп

Фотограф улови жена на колелото си да демонстрира междинен пръст

Джули Брискман, чиито жест беше уловен от фотограф на Агенция Франс Прес, победи претендента на Републиканската партия на локални избори за място в Надзорния съвет на окръг Лаудън, Вирджиния.

Trump's motorcade "overtook a cyclist... who responded by giving the middle finger... cyclist caught up, still offering the finger. " #resist pic.twitter.com/8aTFZpN6ff
— SeriouslyUS? (@USseriously) 29 октомври 2017 година
Брискман изгуби работата си като маркетингов анализатор , откакто сподели междинен пръст на Тръмп през 2017 година Тя работеше като експерт по маркетинг и връзки в основаната във Вирджиния компания Akima, която работи за федералното държавно управление. Освободена е от компанията след разпространяването на фотографията в обществените мрежи.

Но 52-годишната разяснява пред Агенция Франс Прес по време на предизборната акция, че решението на компанията да я уволни е отворило " доста порти " , в това число е получила покана да взе участие на локалните избори от Демократическата партия.
 Уволниха дамата, посочила междинен пръст на Тръмп
Уволниха дамата, посочила междинен пръст на Тръмп

Той преминаваше около мен и кръвта ми просто стартира да кипи

Нейният триумф идва на фона на загубите на Републиканската партия на избори в няколко щата, в това число и във Вирджиния.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР