Велопоход за здравето на нацията и за добър пример на

...
Велопоход за здравето на нацията и за добър пример на
Коментари Харесай

Велопоход за здраве с жените в политиката

Велопоход за здравето на нацията и за добър образец на децата ни. Това е самодейността, която провеждат дамите от коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " като част от акцията си, която има за цел да промотира здравословния метод на живот, екологичния превоз и дълготрайните изгоди върху душeвността и възприятието за благополучие за нацията. Инициатор на събитието е претендентът за народен представител от обединението ПП-ДБ доктор Таня Андреева и тя ще бъде най-отпред в редиците със своя велосипед и дребната си дъщеричка.

Велопоходът ще започва на 26 март в 11 ч. пред НДК и са поканени всички хора, които имат колела, тротинетки и ролери, с цел да проверим по какъв начин може да се придвижваме в града, какъв брой велоалеи има, по какъв начин са или не са свързани те между тях, само че най-важното - да се радваме на пролетта и хубавото време, до момента в който спортуваме и гледаме на града ни от друга позиция - през задачата за здравето на нацията.

Българското общество е на едно от последните места по спортна и двигателна интензивност като за това липсват както национални политики, по този начин и публични и здравни начинания. Затова дамите в политиката взимат нещата в свои ръце като първи лесни и налични ограничения с добър образец за децата.



Всеки, който има велосипед, е поканен да се включи и да даде своите оферти за по-добър живот в града и по-добро здраве на българите.
Ето и по какъв начин да завършите своя състезателен аутфит със жанр


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР