Велинградски полицаи установиха и задържаха автор на грабеж. В петък

...
Велинградски полицаи установиха и задържаха автор на грабеж. В петък
Коментари Харесай

19-годишен наби и ограби двама малолетни, при ареста полицията откри в него трева

Велинградски служители на реда откриха и задържаха създател на обир. В петък следобяд в полицейското ръководство на Велинград се получил сигнал от двама младежи на 13 и 15 години. Те уведомили органите на реда, че в региона до гробищния парк в квартал „ Чепино “ били нападнати от чужд. Той блъснал малолетното момче в лицето, взел мобилния му телефон и избягал.
Прочетете още
След приемане на сигнал за случилото се бил образуван екип от полицейски чиновници. Два часа по-късно те засекли 19-годишен юноша от курортния град. Станало ясно, че той е причинител на грабежа. У него служителите на реда разкрили полиетиленово топче съдържащо суха зелена растителна маса. При направения полеви наркотест наличието реагирало позитивно на синтетичен канабиноид. Дрогата е конфискувана, а грабителят арестуван за период от 24 часа. По случая се води досъдебно произвеждане.

 Още една кражба са записали чиновниците на Министерство на вътрешните работи в района. Полицаи задържаха млад мъж незаконно лишил непозната кола. Малко след среднощ на една от улиците в Пазарджик автопатрул при полицейското ръководство в регионалния град спрял лек автомобил „ Пежо “.  Униформените подхванали инспекцията, тъй като возилото било без регистрационни табели. Оказало се, че зад кормилото е 27-годишен мъж от Кричим. Органите на реда открили също, че три часа по-рано мъжът поникнал в незаключената кола, която била паркирана на една от улиците в града. Използвал съществуването на ключа на таблото и я подкарал. Той е арестуван в ареста, а по отношение на него се водят две бързи производства.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР