Велинград. След коалиционния съвет с Обединени патриоти“ ще има повече

...
Велинград. След коалиционния съвет с Обединени патриоти“ ще има повече
Коментари Харесай

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Ще подкрепим внесените в парламента министерски оставки, на коалиционен съвет ще решим колко ще бъдат те

Велинград. След съдружния съвет с „ Обединени патриоти “ ще има повече изясненост за министерските оставки. ПГ на ГЕРБ ще поддържа импортираните в Народното събрание министерски оставки. Колко ще бъдат те и кои ще бъдат те ще бъде решено на съдружния съвет. Това съобщи пред публицисти в село Драгиново ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, оповестиха от пресцентъра на партията . „ Правителството е устойчиво. Имаме висок стопански напредък и 2,5 милиарда лева повече доходи в републиканския бюджет. Ако се резервира наклонността за добра събираемост на приходите, чакам бюджетът да доближи 120 милиарда лева, което ще даде опция още веднъж да увеличим минималното работно заплащане и да запълним други дефицитни браншове “, заяви Цветанов.
Председателят на ПГ на ГЕРБ благодари на кмета на Велинград доктор Костадин Коев и на неговата администрация за дейната им работа, въз основа на която през днешния ден община Велинград е образец. „ Днес община Велинград е финансово постоянна, инфраструктурата се развива, а това е гаранция за привличането на още повече туристи “, показа задоволството си Цветанов. Той благодари и на жителите на община Велинград за мощната им гражданска позиция, която не разреши реализирането на евентуалното капиталово желание за създаването на мина за волфрам в общината. „ Впоследствие бяха проведени доста срещи, в това число и с мое присъединяване, като в последна сметка успяхме да защитим интереса на велинградчани и бъдещето на туризма в района “, акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР