Велинград или Мексико, Велинград или Египет, Велинград или Малдивите? Попадали

...
Велинград или Мексико, Велинград или Египет, Велинград или Малдивите? Попадали
Коментари Харесай

Ски почивка в България: Колко струва удоволствието от зимния спорт

В елинград или Мексико, Велинград или Египет, Велинград или Малдивите? Попадали сте евентуално на разнообразни колажи в обществените мрежи, в които особено внимание се обръща на оферта за Нова година във Велинград, която по цена фрапантно надскача всички останали. Там хотелите за Нова година са цялостни на половина. Резервират се нормално по 3 нощувки, а цените стартират от 1000 лв. и доближават до 14 хиляди лв. . Това съобщи.

„ Около 200 квадрата е жилището, разполага със лична сауна. На първия етаж има едно помещение и доста огромен необятен хол, който е 11 метра, със всекидневна. На втория етаж има три обособени независими спални, със санитарни възли, като едната спалня е по-интересна, има вана в средата на стаята. Апартаментът действително може да събере 8 възрастни. Неговата цена, към 14 хиляди лв. , той към този момент е продаден. Свалили сме го към този момент, с цел да може да не дразним. Което е по-евтино от това четирима души да си наемат 4 двойни общоприети стаи “, изяснява шефът на хотел Анна Божкова.

В хотела описват, че апартаментът макар цената си, празен не остава. В делнични дни цената на нощувка е 1300 лв. , а през уикенда - 1500 . „ Хората гледат просто числа и съпоставят доста постоянно ябълки и портокали “, добавя Божкова.  

На същия принцип в Банско оповестиха и промоционалната цена на сезонната въжен превоз карта до края на ноември. Закупена до тогава, тя ще коства 1700 лв. . „ Това е най-изгодната карта, колкото повече идваш, толкоз по-евтино ти излиза. Ако идваш през всички уикенди през сезона, картата ти излиза към 45-48 лв. дневно, Няма по-изгодна карта “, споделя маркетинг шефът на „ Ски Зона Банско “ Иван Обрейков.

Сезонната карта нараства с 200 лв., поради смяната в Данък добавена стойност ставката в зимните ни курорти. Сега тя към този момент е 20 %, против 9% предходната година. „ Няма в Европа курорт, който да е с такава ставка, на всички места е 9 %, даже и Сърбия. И това е пагубно за цяла България, за всички курорти, това го споделяме и на срещи с министъра и с парламентарно показани хора “, добави той.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР