Великотърновският кмет Даниел Панов отправи специално поздравление към съгражданите си.

...
Великотърновският кмет Даниел Панов отправи специално поздравление към съгражданите си.
Коментари Харесай

Великотърновският кмет поздрави съгражданите си за Рожество


Великотърновският кмет Даниел Панов насочи особено приветствие към съгражданите си. Градоначалникът на старопрестолния град насочи специфичен адрес към болярите. Ето какво написа Панов:

Уважаеми великотърновци и поданици на общината,

Скъпи другари,

Броени часове остават до най-светлия християнски празник – Рождество Христово! Вестта за раждането на Иисус Христос, носена от коледарите от дом на дом, сплотява хората по целия свят повече от две хилядолетия. Рождество Христово е празник, директно и надълбоко обвързван с нашите корени като народ, с душевността на всеки от нас. И няма по какъв начин да е иначе - Коледа е празник на светлината, добротата, вярата, обичта, щастието, вярата, спасението.

Рождество Христово ни учи да следваме безконечните всемирен полезности – да бъдем доброжелателни, да обичаме откровено, да оказваме помощ и да бъдем съпричастни, да бъдем единни. Така са ни възпитавали нашите баби и дядовци, на това би трябвало да учим и нашите деца.

Отиващата си година бе добра за Велико Търново и общината. Успехите и достиженията, положителните вести за Старата българска столица, всичко позитивно е реалност, тъй като сме дружно, тъй като си оказваме помощ и се поддържаме. Това единение ще ни помогне да се оправим с новите провокации през идната година. Заедно ще доведем до триумф всяко едно дело.

Пожелавам ви в тихата и свята нощ на Рождество Христово да бъдете с хората, които обичате и които ви обичат. Учете младите генерации да тачат българските обичаи и традиции, да обичат Велико Търново, да се гордеят, че са българи.

Нека не забравяме и хората, които имат потребност от поддръжка. Нека, както ни е завещал Иисус Христос, им подадем ръка и помогнем!

Пожелавам на всички щастливи и радостни празници! Нека домовете ви бъдат огряни от светлина и изпълнени с топлота!

Обичайте и бъдете обичани!

Даниел ПАНОВ

Кмет на община Велико Търново

Председател на Управителния съвет на

Националното съдружие на общините в Република България
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР