Великолепно представяне записаха състезателите на СК Спартак(Пазарджик) на държавното първенство

...
Великолепно представяне записаха състезателите на СК Спартак(Пазарджик) на държавното първенство
Коментари Харесай

Супер зрелище и 18 медала за Спартак от Държавното по ки...

Великолепно показване записаха състезателите на Семеен кодекс Спартак(Пазарджик) на държавното състезание по кикбокс в стиловете К-1 и „ Фул контакт “. Пазарджишкият отбор взе участие с 25 състезатели и завоюва общо 4 златни, 5 сребърни и 9 бронзови медала, което го подреди на 4-то място в отборното класиране. Купата за най-техничен играч пък взе Александър Рибников от същия клуб.



С общо 12 медала (6 златни и 6 сребърни) Семеен кодекс Шуменска цитадела стана екипен първенец в жанр “К-1”, а със 17 оценки (13 златни, 1 сребърен и 3 бронзови) софийският “Стар Тийм” победи в жанр “Фул контакт”. В общото класиране и в двата стила отличник по медали са шуменци с общо 29 медала, следвани от Стар Тийм с 20, Семеен кодекс Боил (Варна) с 14 медала и Спартак(Пз) с 18 медала.



В три дни при доста страсти, представление и страхотна атмосфера в спортна зала " Васил Левски " се организираха десетки борби. Надпреварата се провежда под егидата на Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай и мина при отличното домакинство от страна на Семеен кодекс " Спартак(Пз) със съдействието на Община Пазарджик.

Участие взеха 320 състезатели от 52 клуба. Състезателният уикенд започва стремително с 18 атрактивни борби от шампионата в жанр " Лоу кик " при децата на възраст 7-8 и 9-10 години. Шампион в детския шампионат стана Семеен кодекс Боец (Перник), следвани от Семеен кодекс Ринг (Каварна) и Семеен кодекс Голдън Бойс (Козлодуй).



Адреналинът в залата се повиши със старта на дуелите в стиловете " К-1 " и " Фул контакт ". 30 дуела се организираха още в петък, а общо още 106 срещи продължиха в събота. На финала се изиграха 86 срещи на два кръга.

“Миналата година бяхме първият клуб в Пазарджик, който съумя да направи съревнование в изискванията на пандемия. Тогава беше доста строго, тъй като никой не знаеше какво ще стане и по какъв начин ще се получат нещата. Все отново обаче стана ужасно съревнование. Бяха към 220 състезатели в двата стила „ К-1 “ и „ Фул контакт “. Първоначално бяхме решили да разделим шампионата и надпреварите в жанр „ Фул контакт “ при нас и в Козлодуй, с цел да може да се популяризира кикбоксът и в двете обитаеми места. Заради рецесията обаче взехме решение още веднъж да комбинираме нещата, като прибавим и шампионат за най-малките деца по кикбокс. Според мен се получи доста хубаво със страхотни емоции”, разяснява старши треньорът и основен уредник на надпреварата Илко Аджов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР