Великобритания ще трябва да участва в изборите за Европейски парламент.

...
Великобритания ще трябва да участва в изборите за Европейски парламент.
Коментари Харесай

Великобритания ще участва в изборите за Европарламент

Великобритания ще би трябвало да взе участие в изборите за Европейски парламент. Властите в Лондон към този момент дефинираха и датата за вота - 23 май. По всичко проличава, че Обединеното кралство няма да успее да утвърди договорката за Брекзит преди изборите, съобщи английският първи министър Дейвид Лидингтън.

Въпреки че министър председателят Тереза Мей пое ангажимент да анулира евроизборите, тя не съумя да убеди депутатите да одобрят съглашението й с Брюксел.

Мей се надяваше да избегне присъединяване на Англия в изборите за Екологичен потенциал, само че досега договарянията с опозиционната Лейбъристка партия за реализиране на съглашение по Брекзита не дават резултат.

За жал няма да е допустимо да приключим този развой преди датата на изборите за Европейски парламент, тъй че те ще би трябвало да се състоят. Ще удвоим напъните си забавянето по-късно да е допустимо най-кратко. В идеалния случай бихме желали да сме в обстановка, при която определените английски евродепутати въобще да не заседават в Европейския парламент и да приключим с въпроса преди лятната почивка, съобщи Лидингтън.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР