Великобритания ще огласи нова стратегия за борба с тероризма, която

...
Великобритания ще огласи нова стратегия за борба с тероризма, която
Коментари Харесай

Лондон с нова стратегия за борба с тероризма

Великобритания ще огласи нова тактика за битка с тероризма, която ще подтиква съдействието сред контраразузнаването МИ5, полицията и частния бранш, съобщи БГНЕС.
Планът с името „ Надпревара “ ще цели убеждаването на обществеността, че „ няма безвредни места за терористи, няма безвредни места в интернационален мащаб, в Обединеното кралство или онлайн ".
" Заплахите се развиват. И ние също би трябвало да се развием ", ще съобщи вътрешният министър Саджид Джавид пред публика от специалисти по битката с тероризма, сочат извадки от речта му, оповестени от Министерството на вътрешните работи.
Новата тактика " включва извлечените поучения, направени от нападенията през 2017 година, и нашите отговори към тях ". Съгласно новия проект службите за сигурност ще бъдат предизвестени за подозрителни обстановки по-бързо.
Правителството се стреми да убеди компаниите да подават допустимо най-бързо информация, в случай че засекат доказателства за необикновени транзакции – като да вземем за пример, в случай че някой складира огромни количества химикали или се държи съмнително, когато взима автомобил чартърен.
Джавид също по този начин ще дефинира като възходяща опасност „ крайнодесния тероризъм “ и ще означи приликите сред него и осъществяваното от „ Ислямска страна “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР