Великобритания прие нов закон, който увеличава правомощията на правителството относно

...
Великобритания прие нов закон, който увеличава правомощията на правителството относно
Коментари Харесай

Великобритания настръхна срещу Русия, въведе най-строги санк...

Великобритания одобри нов закон, който усилва пълномощията на държавното управление по отношение на въвеждането на наказания по отношение на Русия, излиза наяве от известие, оповестено на уеб страницата на английското външно министерство.

Този закон основава рамки за най-строгия санкционен режим, който в миналото е съществувал във Англия по отношение на Русия. Сега Обединеното кралство може да постанова наказания на съветския бизнес и на лица от необятен кръг стопански и стратегически значими браншове, от химическата, отбранителната и нефтено-газовата промишленост, от региона на осведомителните и информационни технологии и в региона на финансовите услуги.

Британското държавно управление означи, че оттук насетне наказателните ограничения може да обиден освен тези, които са директно свързани с дестабилизирането на Украйна, само че и всяка една съветска държавна институция или бизнес „ от стратегическо значение за съветските управляващи “, за техните притежатели и ръководители.

Следва да се означи, че Лондон не вкарва съответни нови наказания, а признатият закон е част от ограниченията, които би трябвало „ да подбуден Кремъл да спре нападателната си акция в Украйна “.

„ Призоваваме Русия да спре деескалацията и да избере пътя на дипломацията. Ако Русия продължи да упражнява експанзия против Украйна, Англия и нейните сътрудници няма да закъснеят с реакцията “, съобщи английският външен министър Лиз Тръс
Свързани вести Русия притисна Украйна с войски от три страни СНИМКИ/ВИДЕО Ще се схванат ли: Русия и Украйна сядат на масата за договаряния Путин: Ако Украйна влезе в НАТО, ще избухне нуклеарна война Путин заречен на Макрон да няма ескалация на рецесията с Украйна
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР