Великобритания прекрати вноса на руски втечнен газБившият британски премиерБорис Джонсън

...
Великобритания прекрати вноса на руски втечнен газБившият британски премиерБорис Джонсън
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Убеден съм, че Путин ще загуби войната в Украйна

Великобритания приключи вноса на съветски полутечен газ

Бившият английски премиерБорис Джонсън съобщи в къс видеоклип, споделен в Туитър, че е уверен повече от всеки път, че Владимир Путин ще загуби войната в Украйна.

В самобитно малко новогодишно послание Борис Джонсън сподели, че е уверен, че нещата ще се развият по-добре през новата 2023 година.

" Ето моята прогноза: Инфлацията ще продължава да спада. Китай ще се възвърне от Омикрон. Путин ще загуби в Украйна. А като цяло 2023 ще бъде по-добра от 2022 година ", уточни някогашният министър председател, представен от.

Джонсън не загатна нищо за напускането му на Даунинг стрийт, само че изрази цялостна убеденост, че съветският президент ще бъде надвит в Украйна и украинският народ ще реализира задачата си да живее в една свободна, суверенна и самостоятелна страна.

Междувременно през днешния ден Англия приключи всевъзможен импорт на съветски полутечен газ. Съобщението е на министерството на външните работи и в него се добавя, че Обединеното кралство " стопира финансирането на противозаконната война на Путин и поддържа страните по света, с цел да понижат личната си взаимозависимост от съветски газ ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР