Великобритания отхвърли обвиненията на Русия, че британските спецслужби може да

...
Великобритания отхвърли обвиненията на Русия, че британските спецслужби може да
Коментари Харесай

Великобритания отхвърли обвиненията на Русия за Кримския мост

Англия отхвърли обвиняванията на Русия, че английските спецслужби може да са забъркани в офанзивата против Кримския мост. „ Това е безпочвена нечиста сделка от страна на Русия и няма да ѝ придаваме значение като я разясняваме в елементи “, сподели представител на английското външно министерство в отговор на въпрос на организация „ Ройтерс “.

Заместник непрекъснатият представител на Русия към Организация на обединените нации Дмитрий Полянски уточни, без да показва доказателства, че английските спецслужби може да са забъркани в офанзивата против Кримския мост, при която починаха двама души, а младо момиче беше ранено.

„ Днес, в частност, всички разбрахме за следващия терористичен акт на киевския режим против Кримския мост, които се намира на стотици километри от зоната на бойните дейности. В резултат на офанзивата починаха двама почтени съветски жители, а тяхната 14-годишна щерка беше тежко ранена “, сподели Полянски по време на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации през вчерашния ден.

И добави: „ Не съм чул никакво наказание на този терористичен акт от страна на който и да е от спонсорите на киевския режим. И още ни следва да установим доколко в подготовката и реализирането на този терористичен акт са били забъркани западните и в частност английските спецслужби. Прекалено доста неща сочат, че това е по този начин “.

Вчера сутринта гърмеж повреди Кримския мост, свързващ Русия с Кримския полуостров, който тя анексира през 2014 година Москва сподели, че офанзивата е осъществена с морски дронове и упрекна за нея Украйна, напомня Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР