Натали е диагностицирана с рядка форма на болестта на Хиршпрунг

...
Натали е диагностицирана с рядка форма на болестта на Хиршпрунг
Коментари Харесай

Спешно е! Малката Нати има нужда от нашата помощ, за да живее

Натали е диагностицирана с рядка форма на заболяването на Хиршпрунг и се нуждае от незабавна интервенция в чужбина, с цел да има късмет за живот. Необходимата сума от 45 000 евро е непостижима за нейната майка, която е уединен родител и се грижи непрекъснато за щерка си.

Болестта на Хиршпрунг е заболяване, при което липсват избрани нервни кафези в червата, отговарящи за естественото действие на перисталтика. Късното разкриване на заболяването е довело до развиване на възпалително дегенеративно заболяване на дебелото черво и до отровен мегаколон. То съставлява животозастрашаващо затруднение на заболяването.

Момиченцето е в тежко положение и към този момент не може да се храни обикновено. Отделителна му система сега е в тотална дисфункция. Водещи хирурзи в България и чужбина предлагат наложително хирургично лекуване - належащо е да бъде отстранено възпаленото дебело черво. Всеки ден е от голяма важност за живота на детето.

Детето е оперирано несполучливо в България, след което се утежнява още повече. Водещ екип от хирурзи в Истанбул е подготвен да поеме случая на българчето. В момента майката обезверено се пробва да събере сумата, нужна за животоспасяващата интервенция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР