Великобритания обяви пътна карта за излизане от локдауна - тя

...
Великобритания обяви пътна карта за излизане от локдауна - тя
Коментари Харесай

Лондон смята да победи covid-19 към 21 юни

Великобритания разгласи пътна карта за излизане от локдауна - тя би трябвало да приключи на 21 юни с дефинитивно връщане към живота преди covid-19.
Картата има 4 огромни стадия. 
Първият стартира на 8 март, когато започват още веднъж просветителните ведомства, а хората ще стартират да се срещат в доста дребни групи. През идващите два месеца стартират поетапно да работят фриззьорските салони, спортните зали, огромните магазини. В средата на май се връщат интернационалните туристически пътувания, отварят стадионите, а през юни ще отворят и нощните заведения на острова.  
Част от Консервативната партия е недоволна от темповете на отпадане. Те считат, че откакто бъдат имунизирано 30 на 100 от популацията, рестриктивните мерки би трябвало да отпадат по-бързо. Премиерът Борис Джонсън обаче избира по-внимателен метод. В последното си изказване Джонсън приказва за “covid status certification ”, т.е. за коронавирусен документ, който се дава на имунизираните и с него те няма да попадат под рестриктивните мерки на локдауна. Такъв документ е в действие от през днешния ден в Израел.  
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР