Великобритания не изключва вероятността да обяви военно положение с цел

...
Великобритания не изключва вероятността да обяви военно положение с цел
Коментари Харесай

Въвеждат полицейски час при Брекзит без споразумение

Великобритания не изключва вероятността да разгласи военно състояние за отбягване на безпорядък при положение на Брекзит без съглашение, оповестява Ройтерс.

В сходство със закон от 2004 година министрите разискват ограничения като въвеждане на полицейски час, възбрана за пътешестване, конфискуване на имущество и най-драстичната - разполагане на въоръжени сили по улиците на страната за потушаване на възможни вълнения.

Здравият министър Мат Ханкок разяснява тази опция на закона, само че акцентира, че това не е на дневен ред сега. От друга страна английският министър председател Тереза Мей няма да прибегне до корав Брекзит. Това разкрива в. "Сън ". Таблоидът се базира на източници от държавното управление.

Според тях Тереза Мей е дала обещание на своите министри да не позволява корав Брекзит и да търси договорка с Европейски Съюз. В същото време министър председателят не е подготвен да направи надлежно обществено изказване, защото това ще направи позицията й в договаряния с Брюксел по-слаба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР