Великобритания да напусне Европейския съюз със сделка или изобщо да

...
Великобритания да напусне Европейския съюз със сделка или изобщо да
Коментари Харесай

Тереза Мей: Втори референдум за Brexit ще разпали разединяващи дебати

Великобритания да напусне Европейския съюз със договорка или въобще да не го напусне са двата разновидността, пред които се изправя английският парламент, съобщи министър председателят на страната Тереза Мей, оповестява dnes.bg. Припомняме, че тя се пробва да реализира компромис с опозиционната Лейбъристка партия.
Колкото по-дълго трае това, толкоз по-голям е рискът Обединеното кралство изобщо да не напусне, акцентира министър-председателят Мей. " Това ще значи да допуснем Брекзитът, за който гласоподаваха британците, да ни се изплъзне. Изключително значимо е да осъществим това, за което гласоподаваха хората, а с цел да го създадем, би трябвало да имаме договорка " , добави тя.
" А в случай че се организира втори референдум, това ще изисква дълго отсрочване. Ще разпали разединяващите диспути. А и откакто Народното събрание до момента не съумява да приложи резултатите от първия, нямаме аргументи да считаме, че ще почете и тези от втория. Намерението ми е да реализира съглашение с европейските водачи, което ще значи, че щом договорим договорка тук, вкъщи, ще можем да напуснем Европейски Съюз в границите на шест седмици ", посочи в умозаключение Тереза Мей.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР