Велико Търново. С инвестиция от близо 25 милиона лева Kaufland

...
Велико Търново. С инвестиция от близо 25 милиона лева Kaufland
Коментари Харесай

С инвестиция от близо 25 милиона лева Kaufland откри първия си хипермаркет във Велико Търново

Велико Търново. С инвестиция от близо 25 милиона лв. Kaufland откри първия си хипермаркет във Велико Търново, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Велико Търново . Лентата на най-модерния филиал на веригата в цялата страната прерязаха ръководителят на Управителния съвет на Kaufland България Иван Чернев, зам.-кметът на Община Велико Търново Снежана Данева - Иванова, шефът на Kaufland Велико Търново Венислав Ангелов и Евгени Гайдов, Член на Управителния съвет на Kaufland България. " За Kaufland България днешното събитие е от голямо значение, тъй като компанията освен отваря своя 59-ти филиал, а отваря първия си филиал във вашия град. Kaufland България е водач в бранша на модерната търговия. Днес отваряме най-модерния хипермаркет на Kaufland в България и това го вършим на болярска земя. В този филиал сме вложили 25 млн. лв. и сме доста горди, че имаме локален екип от 106 индивида. Този обект е построен оптимално съвременно, съгласно новата ни идея за оптимално улеснение на потребителите, още по-добра работна среда и несъмнено - високи екологични стандарти. Благодаря ви за гостоприемството и за позитивната сила на болярска земя. За нас е чест да ни посрещнете тук, във Велико Търново ", съобщи Иван Чернев.
" За Велико Търново е чест да одобри инвестирaт като Kaufland, тъй като веригата със своята обществено корпоративна отговорност и публично значение е доста значима за нашия град ", уточни Снежана Данева - Иванова.
Хипермаркетът разполага с към 6000 кв.м. застроена повърхност, от които малко над 3000 кв.м. са комерсиална повърхност. Паркингът на Kaufland Велико Търново включва над 250 паркоместа. Обектът е построен напълно съгласно новата идея на компанията за оптималното улеснение на потребителите и още по-добра работна среда. Обектът дава отговор на най-новите стандарти за екологично и енергийно дейно строителство и е оборудван със системи, щадящи околната среда.
Социалната отговорност е залегнала в цялостната бизнес тактика на Kaufland България. Ето за какво особено за обекта си във Велико Търново компанията построи и безвъзмездна електрозарядна станция за зареждане на електрически автомобили, обезопасена детска площадка и специфична пътека за хора с нарушено зрение, която обезпечава безвредното им напредване и достъп до хипермаркета.
Това е първият хипермаркет на Kaufland България с напълно стъклена входна фасада, която разрешава още по-голям достъп на естествена светлина. Функционалният и съвременен интериор е основан с мисъл за по-лесната, бърза и интуитивна ориентировка измежду голямото многообразие от качествени и свежи артикули.
Във Велико Търново Kaufland включва над 17 000 продукта в непрекъснатия си подбор. Витрината с обслужване предлага пресен избор от над 400 салати, месни специалитети и деликатеси, а личната пекарна на комерсиалната верига - над 50 прясно приготвени самун и тестени произведения всеки ден. Свежите оферти на компанията във Велико Търново включват и богат избор от над 190 свежи плодове и зеленчуци.
Като правилен и резистентен сътрудник на българските производители, комерсиалната верига предлага на търновци над 4500 продукта, създадени у нас, като 80 от тях са локални оферти от района на Велико Търново.
Надежда КРЪСТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР