Велико Търново. Kaufland България стана официален гражданин на Велико Търново

...
Велико Търново. Kaufland България стана официален гражданин на Велико Търново
Коментари Харесай

С асортимент от над 17 000 продукта Kaufland открива първия си хипермаркет във Велико Търново

Велико Търново. Kaufland България стана формален жител на Велико Търново като откри първия си хипермаркет на болярска земя. С инвестиция от близо 25 милиона лв., подбор от над 17 000 продукта и локален екип от над 100 индивида това е най-модерният хипермаркет на комерсиалната верига в цялата страна. Това оповестиха от пресцентъра на Kaufland .
„ Отваряме порти във Велико Търново с желанието не просто да създадем факт 59-ия ни хипермаркет в страната, само че и да се превърнем в гражданин на Велико Търново. Именно тук разработихме и създадохме най-модерния си обект до момента, който единствено акцентира активността ни, която е постоянно с мисъл и внимание към нашите клиенти и екип, грижа за околната среда и обществото, “ разяснява Иван Чернев, Председател на Управителния съвет на Kaufland България.
Хипермаркетът разполага с към 6000 кв.м. застроена повърхност, от които малко над 3000 кв.м. са комерсиална повърхност. Паркингът на Kaufland Велико Търново включва над 250 паркоместа. Обектът е построен напълно съгласно новата идея на компанията за оптимално улеснение на потребителите и още по-добра работна среда. Обектът дава отговор на най-новите стандарти за екологично и енергийно дейно строителство и е оборудван със системи, щадящи околната среда.
Социалната отговорност е в основата на цялостната бизнес тактика на Kaufland България. Ето за какво особено за обекта си във Велико Търново компанията построи и безвъзмездна електрозарядна станция за зареждане на електрически автомобили, обезопасена детска площадка и специфична пътека за хора с нарушено зрение, която обезпечава безвредното им напредване и достъп до хипермаркета.
Това е първият хипермаркет на Kaufland България с напълно стъклена входна фасада, която разрешава още по-голям достъп на естествена светлина. Функционалният и съвременен интериор е основан с мисъл за по-лесната, бърза и интуитивна ориентировка измежду голямото многообразие от качествени и свежи артикули.
Във Велико Търново Kaufland включва над 17 000 продукта в непрекъснатия си подбор. Витрината с обслужване предлага пресен избор от над 400 салати, месни специалитети и деликатеси, а личната пекарна на комерсиалната верига – над 50 прясно приготвени самун и тестени произведения всеки ден. Свежите оферти на компанията във Велико Търново включват и богат избор от над 190 свежи плодове и зеленчуци.
Като правилен и резистентен сътрудник на българските производители, комерсиалната верига предлага на търновци над 4500 продукта, създадени у нас, като 80 от тях са локални оферти от района на Велико Търново.
Хипермаркетът разполага със особено създадена за веригата дизайнерска навигационна и осветителна система, която улеснява пътя на потребителя до мечтаните артикули. По-широките коридори и по-ниските лавици със артикули пестят време и дават опция за бърз достъп до касите от всяка точка на магазина. Близо до входа на Kaufland Велико Търново са ситуирани пекарната и витрината „ To-Go “ с храна и питиета за у дома или офиса, с цел да бъдат оптимално улеснени клиентите в динамичното им всекидневие.
Сградата е с новаторска „ зелена “ климатична система, която комбинира отопление и изстудяване. Тя не употребява горива, а остатъчната топлота от хладилните витрини и пространства, с цел да отоплява през зимата и разхлажда през лятото. Хипермаркетът има и последно потомство LED осветяване. Всички енергийно ефикасни технологии са за да бъде понижен въглеродният отпечатък до най-малко и са в подтекста на поредната политика на Kaufland България за грижа към природата.
С първия хипермаркет във Велико Търново Kaufland България открива в града 100 нови локални работни места. Екипът е основан от хора от Велико Търново и района, защото политиката на компанията е от самото стъпване в нов град да основава предпоставки за развиването на локалната стопанска система и обществена среда.
Kaufland се грижи да сътвори положителни работни условия и атмосфера с удобни и просторни обществени пространства, ергономични и комфортни касови маси, както и усъвършенствана логистика при зареждане на стоките. Компанията е постоянен шеф, който дава благоприятни условия за стабилно кариерно развиване и доста положителни условия на труд – конкурентно възнаграждение и необятен пакет от обществени придобивки.
Kaufland Велико Търново е 59-ият хипермаркет на веригата в страната. С него компанията стъпва в 34-ти български град. През 2019 година следва тя да разшири логистичната си база в с. Стряма и да работи по създаване на своя пети хипермаркет във Варна. Междувременно Kaufland ще продължи с модернизацията на обектите си в цялата страна. От стъпването си на българския пазар досега компанията е вложила близо 1,4 милиарда лв..
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година. Веригата има 59 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със междинна комерсиална повърхност от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР