Велико Търново. Искрени благодарност и признателност на великотърновци и на

...
Велико Търново. Искрени благодарност и признателност на великотърновци и на
Коментари Харесай

Даниел Панов, кмет на Велико Търново: Благодаря на всички, които станаха част от тържествата за Независимостта

Велико Търново. Искрени признателност и благодарност на великотърновци и на всички институции, организации и сдружения, с които дружно организирахме и реализирахме богатата стратегия във връзка 110-годишнината от Независимостта на България. Това сподели кметът Даниел Панов, оповестиха от пресцентъра на Общината . Събитията във Велико Търново зарадваха десетки хиляди наши съграждани и посетители от страната и чужбина.
„ Благодаря на чиновниците на полицията и пожарната, на хората, грижещите се за публичния ред и сигурност, на Спешна помощ, на Националния боен университет и учебните заведения, на екипа от общинската администрация, Регионалния исторически музей и Общинската организация по туризъм, на Великотърновска Света митрополия и клуб " Традиция ", на неправителствените организации и бизнеса.
Благодарение на вашия професионализъм и отговорно осъществяване на уговорките Велико Търново за следващ път бе образец по какъв начин и най-мащабните събития минават умерено и без напрежение.
Благодаря на всички великотърновци и посетители – с вашето отношение Велико Търново е хубав и спокоен европейски град ", сподели още кметът Панов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР