Велико Търново. Етър приема Ботев (Враца) в един от решаващите

...
Велико Търново. Етър приема Ботев (Враца) в един от решаващите
Коментари Харесай

„Етър” приема „Ботев” в един от решаващите си мачове за място в Първа лига

Велико Търново. „ Етър ” приема „ Ботев ” (Враца) в един от решаващите си мачове за място в Първа лига. На „ виолетовите ”, които са на 11-о място в класирането, предстоят семейства против директните противници „ Ботев ” (Вр) и „ Славия ”, а сред тях и посещение на „ Арда ”.
Двубоят против врачани е в петък от 17:15 ч. на стадион „ Ивайло ” с основен арбитър Никола Попов от София.

Защитникът Венелин Филипов пропуща и идния мач заради травма, под въпрос към момента е халфът Яни Пехливанов, който не бе в групата за Стара Загора заради контузия. “Етър ” се раздели публично с бранителя Ерол Алкан, като двете страни прекратиха контракта си по взаимно единодушие. Всички останали футболисти са на линия и са окуражени за значимия мач против врачани.

„ Изключено е да подценим мача. Напротив, успеха над „ Берое ” може единствено да ни окуражи да вземем трите точки и против директен съперник като „ Ботев ” (Враца). Длъжни сме да затвърдим положителната игра в Стара Загора и да победим на следващия ден. Продължаваме борбата за избавление и имам вяра, че ще я спечелим ”, разяснява капитанът на „ виолетовите ” Христо Иванов.

“Успехът в Стара Загора е в предишното. Предстои ни директна борба с “Ботев ” (Враца). Ако не успеем в този дуел, то успеха против “Берое ” надали ще има огромна стойност. “Етър ” е част от война, в която обособените конфликти не топлят. Нашата цел, нашата идея е спасението на отбора и оцеляването в Първа лига. Вярвам, че положителната игра в предишния кръг ще вдъхне в допълнение самочувствие, религия и сили на моите футболисти. Съперникът е твърд и опрян до стената. Те са рискови и би трябвало да дадем максимума от себе си, с цел да успеем.

Искам да излезем на терена с чисти глави и отворени сърца. “Ивайло ” е нашата цитадела и би трябвало да я защитим. Длъжни сме да загърбим проблемите и да играем на върха на опциите си. Трябва да го създадем за себе си и за всички, които ни поддържат и имат вяра в нас. Нека по-добрият победи и това да е… “Етър ”!, разяснява старши треньорът Александър Томаш.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР