Велико Търново. Двама млади лекари – д-р Александър Милошев и

...
Велико Търново. Двама млади лекари – д-р Александър Милошев и
Коментари Харесай

Млади лекари от Цариброд и Варна вече са част от екипа на Белодробната болница във Велико Търново

Велико Търново. Двама млади лекари – доктор Александър Милошев и доктор Мартин Стефанов са част от екипа на общинската Специализирана болница за интензивно лекуване за пневмо-фтизиатрични болести (СБАЛПФЗ) „ Д-р Трейман “ във Велико Търново. Те се отзоваха на апела на управлението на лечебното заведение за незабавна потребност от фрагменти. Медиците бяха приветствани от кмета Даниел Панов, който им благодари, че избират града, с цел да лекуват пациентите и да се развиват, оповестиха от пресцентъра на Общината .

33-годишният доктор Александър Милошев е родом от Цариброд. Завършва медицина в Ниш, само че вместо в Сърбия, той ще практикува хуманната специалност във Велико Търново. Д-р Милошев ще специализира пулмология в белодробната болница „ Д-р Трейман “.
Д-р Мартин Стефанов също укрепва лекарския екип в лечебното заведение. Родом е от Варна, като избира Велико Търново, с цел да специализира „ пневмо-фтизиатрични заболявания “.

„ Включването на двамата млади лекари в колектива на общинската белодробна болница е доста значимо за пълноценната 24-часова грижа за пациентите, ще понижи натоварването на останалите медици и ще увеличи в допълнение качеството на здравните услуги, свързани и с лекуването, и с диагностиката “, акцентира инж. Панов.

Към лекарския екип от се причисли и опитният доктор доктор Емил Сергев – експерт по вътрешни заболявания. Съвсем скоро своята специализация в лечебното заведение ще стартира и още един млад доктор от Стара Загора.

Специализираната болница „ Д-р Трейман “ предлага всички нужни действия и лечения за оптималното лекуване и възобновяване на пациенти с белодробни болести.

СБАЛПФЗ „ Д-р Трейман “ разполага със свободни позиции за лекари и предлага атрактивно възнаграждение, което е измежду най-високите в цяла Северна България – междинната лекарска заплата надвишава 4000 лв., обезпечен е цялостен пакет от обществени придобивки, а за медици от обитаеми места отвън Велико Търново ще бъдат обезпечени общински жилища. Болницата е база за специализация на млади медици.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР