Великите спортисти не крият уважението помежду си, а поредната демонстрация

...
Великите спортисти не крият уважението помежду си, а поредната демонстрация
Коментари Харесай

Маестрото и великаните

Великите спортисти не крият уважението между тях, а следващата проява на този факт пристигна в китайския мегаполис Шанхай. Там Голдън Стейт Уориърс изиграха един от предсезонните си мачове, който ги опълчи с Минесота Тимбърулвс, а преди началото на срещата получиха изненадваща, само че в това време приятна аудиенция от страна на Роджър Федерер.

Носителят на 19 трофеи от Големия шлем се снима с целия тим на първенците, които изгледаха на видео в съблекалнята някои от най-хубавите осъществявания на Маестрото на корта.

Prior to today's #NBAChinaGames action in Shanghai, @RogerFederer visited with Golden State! ( @Warriors) pic.twitter.com/G6AM9SKQO8
— NBA (@NBA) October 8, 2017
Стеф Къри, Кевин Дюрант и останалите звезди от шампионския отбор не скриха насладата си от срещата с 36-годишната жива легенда, а по всичко личеше, че и швейцарската икона се наслаждаваше на миговете паралелно до едни от най-хубавите баскетболисти в света.

We’re basically the same height pic.twitter.com/OX7XSmv6t8
— Roger Federer (@rogerfederer) October 9, 2017
Освен това 185-сантиметровият швейцарец се срещна и с китайската баскетболна легенда Яо Мин, като не пропусна да запечата момента със фотография. Федерер качи в профила си в Twitter колаж с баскетболна топка на главата си и написа шеговито, че е висок колкото 229-сантиметровата китайска кула.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР