Веганите не ядат мед, защото процесът по осигуряването му включва

...
Веганите не ядат мед, защото процесът по осигуряването му включва
Коментари Харесай

Най-идиотските аргументи на веганите: Пчелите и кравите са изнасилвани, ездата и яйцата са робство, а вълната...

Веганите не ядат мед, тъй като процесът по обезпечаването му включва мъчителни за пчелите практики. В пчелната промишленост мъжките стършели се обезглавяват, извлича се пчелната им сперма и се инжектира в женските пчели майки и това е развой на обезчестяване. Коприната е гибел, тъй като купринените буби се сваряват живи.

Млякото е обезчестяване и унищожени от употреба крави.
Яйцата са кражба и иго.

Ездата е дисторция, употреба и иго. Деформира и предизвиква трайни физически увреждания на гръбначния дирек на конете и камилите. Слоновете са дресирани при изключителни мъчения.



Веганите са срещу и кучетата водачи за незрящи, тъй като минават извънредно жестока и мъчителна дресировка, а по-късно се експлоатират.

Против са и полицейските кучета, тъй като са дрогирани – дават им се опиати, с цел да могат да ги надушват.

Ако храните котката си със специфична храна за домашни любимци, ще си навлечете възмущението на някой веган. Те акцентират, че храната за кучета и котки се прави от смлени птици.



Добивът на вълна веганите класифицират като употреба, кражба и свирепост.

Още по-висока степен на паника се бие за пуха и перушината, чиито рандеман веганите дефинират като безмилостна свирепост, защото „ гъшия пух се скубе до момента в който животните са в схващане, без каквато да е анестезия или обезболяващо “.

Бонус: Макар и веганите да дават публичност на една положителна идея, каквато е отбрана правата на животните, дребна част от тях не се свенят да я бранят с тежки думи в обществените мрежи. Така да вземем за пример назовават хората, хапващи месо... мършояди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР