Веган-активисти смятат, че холерстерола има негативен ефект върху човешката сексуална

...
Веган-активисти смятат, че холерстерола има негативен ефект върху човешката сексуална
Коментари Харесай

PETA взриви интернет със скандална реклама

Веган-активисти считат, че холерстерола има отрицателен резултат върху човешката полова функционалност, само че в обществените мрежи демонстрираха мнението си по един напълно друг метод, осведомят задгранични медии.

Международната организация за отбрана на животните PETA пусна в обществената мрежа реклама, призовавайки хората да се откажат от яденето на месо. По това време, деятелите взеха решение да поговорят на полова тема и подсетиха на потребителите, че храните, богати на холестерол имат доста отрицателен резултат върху репродуктивната система на тялото – да вземем за пример могат да усилят риска от еректилна дисфункция при мъжете и дамите и да предизвикат проблеми с циркулацията на кръвта в органите на дребния таз.



За да предупредят за рисковете, деятели взеха решение да сложат животни в легло с актьори, изобразяващи влюбена двойка, която изпитва полови усложнения поради намиращото се в леглото прасе, крава или пиле.



Смисълът на тази метафора от една страна е изцяло понятен. Въпреки това, огромна част от потребителите в обществените мрежи, даже и такива, които вземат участие интензивно във вегетариански акции, считат че рекламата е неетична.

„ Този тип реклама носи доста неприятни асоциации”. „ Аз съм веган, обичам животните, само че това е прекалено много, даже и за мен”. „ Уважавам всичко, което PETA вършат, само че това наподобява пъклен глупаво”. "Ако двама души са решили да вършат секс е малко евентуално тъкмо едно пиле да ги спре ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР