Веднага казвам, жените-Водолей са сложни. По-точно, не се вписват много

...
Веднага казвам, жените-Водолей са сложни. По-точно, не се вписват много
Коментари Харесай

Защо жената-Водолей е най-добрата от всички

 жена-Водолей

Веднага споделям, жените-Водолей са комплицирани. По-точно, не се вписват доста в днешната скорост на развиване на връзките.

На пръв взор може да ви се сторят студени и без сърце, само че е неуместно да оценявате хората от първо усещане. Илюзията за дистанцираността на Водолеите се основава поради голямата им нужда от самостоятелност и нежеланието им да се „ опарят “, тъй като те са доста чувствителни.

Да, коства си да ги опознаете по-добре и ще разберете. Въпрос единствено на самообладание. Водолеите са очевидна неточност в системата. Те съумяват да бъдат супер приземени и в това време такива мечтателки.

Те гледат на проблемите трезво и без непотребни страсти, само че пък и обичат да мечтаят. Някъде там вътре, когато пътуват или се връщат от работа, Водолеите мечтаят.

Впрочем, тя е от тези, които мислят за бъдещето, по тази причина в случай че ви е вписала в живота си, това значи, че тя има дълготрайни проекти за вас.

Водолеите обожават да се вглъбяват в себе си и да попиват познания. През цялото време са в търсене на истината и реагират грубо, когато нещата касаят истината и справедливостта. Водолеите са любзнателни и желаят да се схващат с всички. Водолеите непрекъснато изненадват. Изглеждат положителни и умерени, само че тежко ви, в случай че ги ядосате.

Тези дами умеят да държат в напрежение. Имал съм седем такива и всяка от тях ме е научила да дремя с отворени очи. Те обичат да удивляват и да странят от естественото.

Винаги търсят нещо ново  — в диалозите, обстановките или хората. Водолеите са упорити и издръжливи! Никога няма да си признаят, че не са прави, даже когато сами го знаят. Имах една другарка Соня. Когато беше права, споделяше „ Виждаш ли, аз ти споделих “. А когато не —  „ Е, за какво по дяволите, ме пита? “

Подобно твърдоглавие може да наподобява противоречиво качество, само че щом тя към този момент е избрала вас, ще застане зад вас като стена на 99 %. Единият % все по този начин си остава изненада, само че пък по този начин е и по-забавно. Водолеите могат да съвместяват в себе си експанзия и стеснителност, неучтивост и сърце, което се топи.

За тях не съществуват прекомерно огромни проблеми или непреодолими загради. Те не желаят помощ, тъй като са сигурни, че могат да решат всичко сами. Водолеите са целеустремени и колкото пвоече не сте уверени в тях, толкоз повече те ще ви потвърждават своето място под слънцето. Водолеите по всякакъв начин заобикалят да бъдат „ като всички “.

Те носят това, което желаят, държат се както желаят и никой нищо не може да им каже. При това държанието им постоянно оправдава резултатите. Дайте им задача, заключете и отидете с другари на кръчма  — ще се върнете и ще ахнете от колчиеството свършена работа.

Още един път ще го кажа, само че Водолеите обичат независимостта. Оттук е и желанието им да прекарват време уединено. Понякога им е необходим ден, понякога — седмица, само че това не значи, че тя не ви обича.

Може да мислите каквото желаете за тези дами и да ги смятате за безчувствени, само че в случай че най-малко за момент се откажете от егоизма си, ще разберете, че тяхната логичност е по-логична от оня, който е измислил самата логичност.

Водолеите умеят да обичат, въпреки и да го скриват първоначално. Ако жената-Водолей стартира връзки с вас, значи, че в действителност сте специфични. Всичко, което е нужно на жената-Водолей, е да разрушава престижи и стандарти и да направи този свят разнообразни.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР