Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен обеща на израелските протестиращи

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен обеща на израелските протестиращи
Коментари Харесай

Блинкен казва на гневните израелски семейства, че заложниците са „в основата на всичко“, което САЩ правят

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен даде обещание на израелските протестиращи и фамилиите на заложниците, че ще направи всичко допустимо, „ с цел да върне вашите близки вкъщи “, през днешния ден.

Г-н Блинкен, по време на седмата си задача в Близкия изток за прекъсване на войната в Газа, им сподели: „ Връщането на вашите близки вкъщи е в основата на всичко, което вършим тук. “

>

Позовавайки се на израелското управление, той сподели: „ Това им споделих там. “ Той приказва, когато митингите се разпространиха из Израел с искане на премиера Бенямин Нетаняху да подаде оставка и да се направи повече за спасяването на живота на заложниците.

Те се опасяват, че войната му против Хамас и решимостта му да щурмува Рафах, не съумяват да насърчат преустановяване на огъня и съглашение за замяна на пандизчии и заложници за избавяне на арестуваните в Газа..

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Колежите избухват в принуждение, до момента в който студентите от Колумбийския университет и UCLA се сблъскват по време на митинги в Палестина

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР