Вечният въпрос - какво искат жените, най-накрая намери своя отговор.

...
Вечният въпрос - какво искат жените, най-накрая намери своя отговор.
Коментари Харесай

Най-много искам комплименти, секс и шоколад

Вечният въпрос - какво желаят дамите, най-сетне откри своя отговор. Според ново изследване, дамите желали най-вече похвали, на второ място секс, а на трето - шоколад, като последните две били взаимно заменяеми.

комплиментите - няма по какъв начин да отречем, че това може да ни направи щастливи. Какво по-добро от това да чуем, че сме свалили някое килце, че сме се разхубавили, че новата ни прическа е прелестна или че тази рокля стои ослепително. Напълно целесъобразно първо място в класацията.

сексът - въпреки, че съгласно изследването, за необвързаните дами, той не е толкоз значим, що се касае за обвързаните, сексът е определящ за положителното въодушевление на дамата. Интимните милувки, това, че сме мечтани и харесвани, несъмнено попадат в топ 3 на нещата, които могат да ни създадат щастливи.

шоколадът - към този момент сме говорили за качествата на шоколада, хормона на щастието и това какъв брой удовлетворени може да ни направи едно блокче от най-женския десерт. Няма да отхвърляме, че малко шоколад всеки ден доставя най-малко част от нужната ни доза позитивни страсти.

Разбира се, тук умерено можем да класираме още няколко неща, които ни вършат щастливи:

Нова дреха или обувки
Приятелите ни
Купони и запивки
Някой прекрасен филм
 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР