Вече заявихме, че сме против прибързаното законодателство, предлагано от ПП.

...
Вече заявихме, че сме против прибързаното законодателство, предлагано от ПП.
Коментари Харесай

От ГЕРБ отвърнаха: Против сме прибързаното законодателство на ПП

" Вече декларирахме, че сме срещу прибързаното законодателство, предлагано от Политическа партия. Този вид политическо държание основава единствено проблеми, а не дава решения ". Това се споделя в изказване на Политическа партия ГЕРБ, които изпратиха отговор на писмото на Продължаваме промяната, в което Политическа партия пита ГЕРБ дали ще одобри антикорупционните законопроекти.

" Припомняме, че през последните 4 години имахте голям брой благоприятни условия да приемете законите по Плана за възобновяване и резистентност. Година и половина кабинетът " Петков " имаше и цялостно болшинство в Народното събрание по време на ръководството Ви с Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ - време е да отговорите за какво тогава не приехте въпросните закони и не осигурихте на България 10-те милиарда от ПВУ.

Прехвърлянето на отговорността сега поради неналичието на дейности от Ваша страна е манипулативно и не дава отговор на истината ", акцентират от ГЕРБ.
Приложено в отговор от ГЕРБ изпратиха на Политическа партия още веднъж управническата си стратегия като основа за политически логичен спор за бъдещо устойчиво и постоянно ръководство на страната.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР