Вече всички знаят, че супергрупата Intelligent music project с фронтмен

...
Вече всички знаят, че супергрупата Intelligent music project с фронтмен
Коментари Харесай

"Intelligent music project" ще представи на Евровизия български рок на световно ниво

 Вече всички знаят, че супергрупата " Intelligent music project " с фронтмен Рони Ромеро от " Рейнбоу " ще показа България на Евровизия. Те към този момент завършиха минитурнето из България, само че им следва амбициозна обиколка из доста страни в Европа.
За него и за песента " Intention " е диалогът с доктор Милен Врабевски, основател на " Intelligent music project ", създател на музиката и текста на парчето, определено да ни съставлява на влиятелната музикална конкуренция.

Талантливият доктор и предприемач разкри тактиката си да показа измежду първите българската ария за Евровизия пред публиката в останалите страни. Той обясни и по какъв начин ще притегли феновете от другите страни да гласоподават за нас, откакто знаем, че по регламента на надпреварата избор от родината на изпълнителите е неосъществим.


От диалога с доктор Милен Врабевски, продуцент, стихотворец и композитор, излиза наяве, че " Intelligent music project " и Рони Ромеро ще се раздават на сцените в цяла Европа, с цел да настроят феновете на Евровизия да дадат гласовете си за здрав български рок със международен привкус.

Повече детайлности – в звуковия файл.



Видеoто и фотосите са предоставени особено за БНР от " Intelligent music project "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР