Вече видяхме първите стъпки на участниците в маратона на и

...
Вече видяхме първите стъпки на участниците в маратона на и
Коментари Харесай

Bestefficient Challenge маратона на Actualno - Седмица три или там, където действието се превърна в навик, а навикът - в съвършенство

Вече видяхме първите стъпки на участниците в маратона на и Actualno и по какъв начин те започнаха последователно да усилват и да надграждат своите старания, бягания и тренировки.
Нещо ми подсказва, че в седмица номер 4 ни предстоят феноменални персонални върхове на границата на човешките благоприятни условия. Но преди да стигнем до там, дано създадем къса ретроспекция на случилото се в седмица 3, а тя несъмнено добави звезден искра и завладяващи моменти към нашата конкуренция.
 

Вестоносците в антична Гърция са туристи с доста стегната тридневна стратегия в съпоставяне чудесата и драмата, които сътвориха откъсналите се пред групата Поли и Гери . Те освен, че не знаят по кое време да спрат, само че и явно няма за по кое време да го вършат. Битката за лидер по дистанцията в седмица 3 се разигра над психическата граница от 200 км, даже над 210 км, в последна сметка над – 220 км! И в случай че си мислите, че това число го има и на километража на вашата кола, то тук е момента да отбележа, че на километража на Гери има 221 км,а на този на Поли – 227 км!

Любопитен е фактът, че за разлика от първата седмица, в третата седмица цели пет индивида минаха над 100 изминати км, а общо 12 сложиха персонални върхове в границите на маратона.

Бележка: Временното седмично класиране за седмица трета от Предизвикателството е сортирано по данните на всички за пробягани + проходени км общо за седмицата. Във втора колона са данните на тези, които подават информация (само) за пробягани км.
Към атомното дуо на върха, би трябвало да прибавим още две участнички. Първата е Цвети , която продължава шеметното трупане на километри като внезапно качи темпото в миналата спортна седмица на 7:37 мин. за километър.

Секунда по-бързо от нея се движи Ива , която й се изплъзна със 7:36 мин. на км и усъвършенства достижението си от предходната седмица с цяла минута!


При най-бързите стъпки в Предизвикателството ускорението сътвори чувство за лек бриз на другия завършек на света като няколко индивида изминаха седмичната отдалеченост от 10 км 550 м под гросмайсторската граница от 5 мин за км, а при мъжете даже станахме очевидци на няколко бягания покрай 4-те минути, където Георги Стойчев - Shopa направи най-бързото тичане досега в надпреварата, заковавайки 4:15 мин на км за 7 км пробег, само че натоварената стратегия не му разреши да разгърне капацитета си с още едно-две такива бягания.

Приза за най-хубав бегач тази седмица отива при Иво Анев , който реализира 5:28 мин на км за обща отдалеченост от над 51 пробягани км.

При дамите бегачки тази седмица имаме леко разбъркване като с едни гърди напред излиза Габърче с 5:10 мин/км, а компактно по петите й остава Еми с 5:23.

Тук тази седмица се причислява и Люба , която спря часовниците под 6 мин за км и по-точно на 5:35 мин за км.

Нейното име може да бъде включена в още две дисциплини, а точно „ най-прогресиращ “ и „ водач по дистанцията “. Чудесно е, че в нейно лице виждаме един от хората, които прегърнаха концепцията на предизвикването и съумяха да извлекат максимума, подобрявайки както интензивността си, по този начин и скоростта си по дистанцията, само че не последно място резервираха положителното си въодушевление и порив. Поздравления, Люба !
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР