Вече ви разказахме за които жените получават и какви са

...
Вече ви разказахме за които жените получават и какви са
Коментари Харесай

Стига с тези хормони или отново за женското здравеопазване

Вече ви разказахме за които дамите получават и какви са главните разлики. Днес продължаваме тематиката, която е толкоз значима, че дори не е за поверие какъв брой малко внимание й се обръща.

В здравните услуги и до през днешния ден няма равнопоставеност на пациентите, когато приказваме за мъже и за дами. Макар медицина да има от хилядолетия, към момента се счита, че главен провинен за женските неразположения са хормоните и богатото въображение на дамите да пробват трагично положенията си, се споделя в отчет на Академията по незабавна медицина в Съединени американски щати, която следи незабавните центрове зад океана през последните 20 години.
 Петков от Буча: Човек изгубва политическото говорене и усеща човешката покруса 28 апр 2022 | Няма политически линии, когато става дума за човешки полезности. Това съобщи пред публицисти в Буча министър председателят...
4-ма специалисти - лекари и експерти в разнообразни посоки споделят наблюденията си от практиката в Съединени американски щати, която беше изследвана с камери, анкети на лекари и пациенти.

Д-р Белла Гросман - психолог:

Имаме голям прогрес в тази област в Института Катц за женско здраве. Въведохме стратегии, които преглеждат всички области на женската анатомия – здравна история, признаци, хранене, метод на живот, стрес, специалност. Когато дамите са преглеждани от цялостен екип експерти, има доста по-голяма възможност да се наблюдава повода за недоволствата и те не са постоянно единствено прочувствени. Ето един индикативен случай:

Двойка пристигна при мен преди две седмици. Жената има положение, наречено предсърдно мъждене - несиметричен, бърз сърдечен темп, който може да се прояви като налягане в гърдите и зной. Нямаше подозрение, че признаците й имат ясна физическа причина, следена от нейния кардиолог. Беше ясно обаче също, че дамата понася доста стрес в живота си, което утежнява някои от признаците й. Работих с нея, с цел да трансформира някои от нейните модели на мислене и вкарах медитация, с цел да успокоя мозъка и тялото й. Това оказа помощ доста. Това не значи, че признаците й са били напълно в главата й, само че ясно сподели, че има значима връзка сред мозъка и тялото, на която би трябвало да се обърне внимание, а не да се отхвърли единствено, тъй като пациентът е жена.

Затова през днешния ден лекарите доста повече обръщат внимание на особеностите на пола и на работата с различни способи на лекуване, за разлика от преди, когато медицината разглеждаше пациентите с един критерий. Медицинският метод би трябвало да се промени по отношение на половете и това да е първият радар за лекарите. А вторият е това, че

Жените не се усещат удобно да приказват за себе си, че са заболели, тъй като цялостен живот са учени да бъдат положителни дами и да не основават проблеми.

Д-р Трентакосте МакНали, гинеколог:

Смея да настоявам, че съм толкоз харесван доктор освен поради уменията ми, а и поради това, че съм жена гинеколог.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР