Вече ви колко изящни могат да бъдат ноктите, покрити в

...
Вече ви колко изящни могат да бъдат ноктите, покрити в
Коментари Харесай

18 идеи за маникюр с една абсолютна класика

Вече ви какъв брой изящни могат да бъдат ноктите, покрити в бяло, и също толкоз дръзки, когато са в черно, само че пък през днешния ден взехме решение да ви подарим една селекция с хрумвания, когато тези две класики се обединят в едно. Резултатът е изтънчен маникюр, с който сигурно няма потребност да преценявате стайлинга си.

Още повече, че в някои случаи светлата основа господства, като са добавени единствено дребни линии, точки, звезди или линии в черно. Тази цветова композиция може да се употребява и при типичен френски маникюр, като по този метод го прави още по-отличителен. Но пък открихме и по какъв начин сърцата могат да бъдат добавени по доста метод, тъй като въпреки всичко на следващия ден е Свети Валентин, а февруари най-романтичния месец от годината.

Анималистичните принтове не подминават и при маникюра, по тази причина виждаме по какъв начин зебровия десен може да покрие ноктите ви, постоянно по един много тънък метод. Но сигурно харесваме и безапелационната класика на точките, които могат внимателно да се слагат единствено по върха на ноктите, напомняйки на френски маникюр.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР