Вече сте разбрали. Башар Рахал, директорът на студентската телевизия, търси

...
Вече сте разбрали. Башар Рахал, директорът на студентската телевизия, търси
Коментари Харесай

Стани известен!

Вече сте разбрали. Башар Рахал, шефът на студентската телевизия, търси младежи за кастинг в цялата страна със чудноват клип. Призивът е вип и от общ темперамент:
Стани прочут!
Докато Башар авторитетно и с мегафон тръби, че ще те направи прочут, при него подтичва Цвети, която е с къса пола, възбуден глас и дълги крайници. Цвети пита: Шефе, кафе? Башар взема кафето, а Цвети мята закачлив взор на камерите: Ох, котьо...Накрая на видеото писанката подтичва отново и вика " Шефе, сметанката! ", а шефчето удовлетворен споделя: " Ето, Цвети към този момент стана известна " и за край скритом оглежда яката дупара. През това време Цвети флиртува с камерата, тя сластно знае, че сега шефът я оглежда откъм гърба, само че това е електрошоковият момент на Сътворението, в който студентската упоритост, директорската власт, рамките на публицистиката и концепцията за бързо израстване си стисват ръцете. Цвети стана известна.
Аз не мисля, че това е злощастен рекламен клип. Мисля, че това е самата истина, грубо признание. Мисля, че това е абсолютният манифест на славата, който гласи.
Стани прочут!
Стани прочут, без значение по какъв начин. Попълзи тук, попълзи там. Покажи крайник.
Стани прочут!
Донеси ни кафе. Притичай за второ, подскачай за трето, носи ги по две. Сложи им сметанка, захар и мед. Ще станеш прочут. Светът ще чуе за теб.
Стани прочут!
Пробвай първо обикновено, след това се съблечи. Най-важното: не чети. Камерата обича белите ти зъбѝ.
Стани прочут!
Стани Сузанита, стани и на Тита. Избори - бол. Стани Гери-Никол.
Стани прочут!
Поседни на бедрото на шефа. Но не бъди напълно елементарна. Има шефове дето са началник и на шефа. Открий ги - дори са много.
Стани прочут!
Стани политик, стани родолюбец. Направи коалиция. Направете компот. Направете потоп.
Стани прочут!
Стани синоптик. Стани синоптичка. Една пролет прави. Ожени се за президент. Полети във ефир. Разкажи пред списание. " С него и с нея открих вътрешен мир ".
Стани прочут!
Известен стани. Полегни. Клекни. Малко се обърни. Потърпи. Поплачи. Известен единствено стани.
Стани прочут!
Стани ВИП.
Стани на Башар, стани готин вид. Покажи се по бански. Стани левент балкански. Намери се с други известни. Посветете си крадени песни.
Накрая отиди при студентите и им кажи: станете известни! Стани като мен. Започваме с Цвети. Цвети, аз съм фамилен.
За теб съм ерген.

Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР