Вече сме свикнали всяко служебно правителство да бъде очаквано с

...
Вече сме свикнали всяко служебно правителство да бъде очаквано с
Коментари Харесай

Трайчо Трайков: Каквото и да свърши служебният кабинет, все ще е от полза

Вече сме привикнали всяко служебно държавно управление да бъде предстоящо с огромно неспокойствие като отваряне на яйце с играчка , тъй като идва без предварителна подготовка, неизлъчено от елита на дадена партия. “ Това сподели в изявление за БНР Трайчо Трайков, кмет на Район „ Средец “ в София и някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма.

Според Трайков в тези два месеца „ каквото и да се опитат и да съумеят да свършат, все ще е от изгода “.

В никакъв случай в тези два месеца ножът няма да опре до кокала по какъвто и да е мотив “, разяснява Трайчо Трайков, запитан дали неналичието на актуализация на бюджета ще се отрази на обстановката в страната.

На изборите през юли Трайчо Трайков чака „ кристализиране на картината, която ще бъде годна за малко по-дълъг период по-късно “.

Прокуратурата не е изцяло безразлична към политическата конюнктура, само че не мисля, че е редно политическият климат да диктува дейностите на прокуратурата , уточни още Трайков в предаването „ Нещо повече “.

„ Откакто влязох в политиката с присъединението си към държавното управление през 2009 година непрекъснато усещам на гърба си репресивната мощ на страната. Още като министър получавах жълти  картони, след оставката незабавно беше комисията с тефтерчето на Златанов, в която имаше поръка Трайков да се движи “, съобщи ексминистърът в предаването „ Нещо повече “.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР