Вече се разбра, че най-харизматичните красавици на екрана - Алекс

...
Вече се разбра, че най-харизматичните красавици на екрана - Алекс
Коментари Харесай

Любими лица от екрана ще стават стендъп комици

 Вече се разбра, че най-харизматичните хубавици на екрана - Алекс Раева и Мария Игнатова, ще вършат шоу всяка вечер. Интересното в тази ситуация е, че концепцията е на брата на Мария - Павел. Бизнесменът, който върти милиони от бизнес със заведения, е решил, че най-добре ще е двете мацки да стартират всеки ден в едно от най-печелившите заведения в София, на което е шеф.

" Хората ще полудеят по шоуто ви с Алекс Раева. Много сте надарени, а и до момента комици с шоу са най-вече мъже, дами няма. Това ще е взрив ", споделил Павел със сестра си Мария. Красавицата, която към този момент чукна 40 години, обаче решила първо да се увери, че хората ще харесат осъществяванията им с Алекс на първото им общо присъединяване като тандем и по-късно да взимат решение. Двете девойки ще вършат комедийно шоу, което ще е в средата на февруари, написа " България през днешния ден ".

В него Игнатова ще се появи с шапка от пържоли, както към този момент го е правила в " Пълна лудница ". " Само още няколко метра кренвирши има да ми конфигурират по тялото и всичко ще е наред ", смее се Мария. Цялата тази скотщина ще се наложи, с цел да може комичката да влезе в кожата на Лейди Гарга.

Освен че Мария Игнатова е една от най-добре печелившите водещи, цялото й семейство върти сериозен бизнес и тъне в разкош. Проверка в Търговския указател демонстрира, че брат й Павел, който е с четири години по-малък от нея, е съсобственик на едно от най-популярните заведения в София. Павел Игнатов е съучастник в него с още шест индивида. Приходите за последните няколко години са впечатляващи - към милион лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР