Вече официално посрещнахме зимата, така че е време да извадим

...
Вече официално посрещнахме зимата, така че е време да извадим
Коментари Харесай

Завръщането на големите шалове с тези 10 стайлинг идеи

Вече публично посрещнахме зимата, тъй че е време да извадим тези красиви огромни шалове, които ни приютяват в прегръдките си, с цел да прекосяваме през уютно, само че и толкоз елегантно. От една страна могат да бъдат акцент при един по-неутрален тоалет, а от друга- да се сливат с него. И в двата разновидността само е значимо дали се стремите към минимализъм или абсолютизъм в стайлинга.
               

А тъкмо тези шалове постоянно прибавят топла нотка в него, като дружно с това внасят многообразие. От по-ефирните кашмирени и вълнени модели до огромните плетени разновидности – те занапред ще бъдат част от зимните ни тоалети. И в случай че се чудите в последния миг какво да подарите на някое от обичаните си девойки - този луксозен аксесоар е страхотна концепция.
               

Шаловете могат да се трансфорат и в основни герои в композиция с oversize пуловер или за какво не и да влязат в ролята на пончо, като е задоволително да прибавим колан на талията. Големият шал можем да носим и върху костюм, и върху кожено яке, и върху класическо палто– толкоз елементарно и елегантно съумява да се приспособява в ни. 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР