Вече няма съревнование в попфолка, обяви Андреа при скорошна своя

...
Вече няма съревнование в попфолка, обяви Андреа при скорошна своя
Коментари Харесай

Кубрат Пулев обяви, че се притеснява за психическото състояние на Андреа

Вече няма състезание в попфолка, разгласи Андреа при скорошна своя медийна изява. Попфолк фурията, която в последните години, позабави темпото на кариерата си, посочи, че преди имало жестока конкуренция, само че през днешния ден това не е по този начин.


„ Между избрани имена изключително има свирепа конкуренция, когато човек влага доста пари, доста работи. Това е бизнес ”, споделя Андреа. Сега, като си пуснела нови песни, не била сигурна дали не са идентични. Не желала да обиди някого, само че не можела да догледа до дъно някои клипове. „ Всичко е просто да мине номерът и да се изкарат едни пари. Бе хора, дайте да вършим творчество, дайте да вършим изкуство. Музиката е изкуство, клиповете са изкуство! Трябва да бъдем режисьори на нашата душа! Ние режисираме нашия гений. Как ще го режисираме: като нещо купено от битака или нещо, което е изложено в Лувъра? ”, ръси мъдрости Андреа.

Междувременно някогашната половинка на русокоската Кубрат Пулев изрази опасенията си за психическото й положение . „ Очевидно е, че Андреа е тръгнала по веднъж, който не е доста добър. Понякога се тормозя за нея, има моменти, в които напряко се тревожа от това, което прави ”, съобщи в свое изявление боксьора.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР