Вече е официално. Юлиан Нагелсман застава начело на Байерн Мюнхен

...
Вече е официално. Юлиан Нагелсман застава начело на Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Официално: Юлиан Нагелсман поема "Байерн" от лятото

Вече е публично. Юлиан Нагелсман застава отпред на " Байерн " Мюнхен от 1 юли, заяви баварският гранд. 33-годишният треньор на " Република България Лайпциг " ще поеме щафетата от Ханс-Дитер Флик, който неотдавна разгласи, че си потегля от " Алианц Арена " през лятото.



Договорът на Нагелсман ще е за 5 години, а немският " Билд " твърди, че той ще стане най-скъпият треньор в историята на Бундеслигата.

Сумата, която " Байерн " ще заплати за него на " Република България Лайпциг " може да доближи 25 милиона евро с дефинира бонуси.
Снимка: Reuters
Преди десетина дни Флик изненадващо разгласи, че от лятото няма към този момент да бъде треньор на " Байерн ", който е на една победа от деветата поредна купа на Германия. Наставникът, при който грандът завоюва требъл през предишния сезон, е в спор със спортния шеф Хасан Салихамиджич.

Нагелсман е отпред на " Република България Лайпциг " от две години. Ако прехвърлянето му на " Алианц Арена " се реализира, евентуално мястото му край тъчлинията на " алените бикове " ще бъде заето от треньора на " Ред Бул Залцбург " Джеси Марш - първия американец, класирал отбор в групите на Шампионската лига (б. ред. - сезон 2019/20).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР