Вече е официално, че на 8 юли тази година по

...
Вече е официално, че на 8 юли тази година по
Коментари Харесай

Продължението на „Клюкарката“ с премиерна дата и първи тийзър

Вече е публично, че на 8 юли тази година по HBO Max започва продължението на хитовия сериал, а от стрийминг платформата пуснаха и първия тийзър на дълго чаканата поредност. Тези, които са гледали предходните шест сезона, сигурно са любопитни да видят какво се случва с новото потомство богати младежи в Ню Йорк. Да, ще забележим същите тези стълби, на които сядаха и Блеър Уолдорф, както и голяма доза, само че в новите епизоди няма да се включи никой от добре познатите ни герои, като се изключи Кристен Бел, която още веднъж ще има задачата да пресъздава гласа на Клюкарката.
               

От HBO споделят, че поредицата ще покаже какъв брой доста са се трансформирали обществените мрежи, както и самият Ню Йорк, откогато преди осем години гледахме финалния епизод на последния шести сезон на „ Клюкарката “. Напълно нови лица ни чакат този път, като измежду тях са Джордан Александър като Джулиен Калоуей, Ивън Мок като Ейки, Савана Смит като Моне дьо Хан, Емили Ейлин Линд като Одри Хоуп, Уитни Пийк като Зоя Лот, Ели Браун като Ото Бергман, Томас Дохърти като Макс Улф, Зион Морено като Луна Ла и Тави Гавинсън като Кейт Келър.
               

Повече детайлности за сюжета обаче към момента липсват, а още когато се появиха първите фрагменти от снимачната площадка, почитателите не стопират да гадаят какво ще се случва с новото потомство нюйоркчани от Манхатън. „ Показваме нов взор към това съответно общество в Ню Йорк, като концепцията е, че то се трансформира непрестанно “, споделя сценаристът Джошуа Сафрън пред The Hollywood Reporter. „ Как се е трансформирал този свят, по какъв начин са се трансформирали обществените медии и резултатът от тях? Всички тези неща ни разрешават да надникнем в този свят след 12 години, вместо просто да преработваме историята. “



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР