Вече е напълно възможно сутрин да сте притежател на парцел,

...
Вече е напълно възможно сутрин да сте притежател на парцел,
Коментари Харесай

Къщите може да се сглобяват вече за 1 ден

Вече е изцяло допустимо заран да сте собственик на имот, а вечерта върху него да имате новопостроена къща. 

Благодарение на по този начин наречената технология за сглобяване bumati, създадена от едноименна строителна компания в Краков, Полша, сглобяемите 3D корпусни модули, създадени във фабриката, се транспортират единствено с камион до имота, където къщата или постройката се издига единствено от монтьори и кран.

Яцек Михалски, 55-годишен създател и притежател на Buma, непрестанно усъвършенства дизайна и качеството на сглобяемите къщи. Те не са нещо ново, само че системата bumati прави разликата - тези къщи се конфигурират доста по-бързо от другите на същата цена.

Семейните общоприети домове имат 100 до 120 квадратни метра повърхност, огромни стъклени прозорци, алуминиева дограма и съвременна фасада от акрилна мазилка, тропически дървен материал или HPL панели. Топлоизолацията се реализира с изолационната експандирана глина. Многостепенните покриви разрешават събиране на вода, която по-късно може да се употребява в семейството.

Температурата във всяка стая може да се управлява поотделно. Терасите са с преносими тенти. Къщата даже идва с дървена ограда и павирана пътека. По предпочитание могат да се засаждат даже дървета и шубраци. 

Полската фабрика има интернет магазин, от който може да си изберете и интериорните детайли. Т.е. откакто построят къщата за един ден, майсторите ще се погрижат и за кухненския необут, банята, хола, спалнята и така нататък - а вие може да се нанесете незабавно.

Цената на къщата зависи от квадратурата. Полската строителна компания Booma Group е построила и инсталирала повече от 1700 жилището, 270 фамилни домове и 55 000 квадратни метра офис пространство.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР