Вече е факт предпремиерата на дългоочакваното продължение на сериала Дяволското

...
Вече е факт предпремиерата на дългоочакваното продължение на сериала Дяволското
Коментари Харесай

История за справедливостта: „Есента на демона“- продължението на хитовия сериал „Дяволското гърло“

Вече е реалност предпремиерата на дълго чаканото продължение на сериала „ Дяволското гърло “ –  „ Есента на демона “. 

Първите фенове имаха опцията да изгледат две серии от сериала, който е сниман във Велико Търново. Изборът на този град не е инцидентен, определен поради историята си. 

След прожекцията режисьорът на сериала Павел Г. Веснаков показа, че това е сложен за реализация план и от физическа, и от прочувствена позиция.

" Аз съм щастлив, че имаме опция да описваме толкоз брутални истории. Историята е значима и от чисто обществена позиция. В началото, става дума за нарушеното възприятие на правдивост в килъра, само че неговото нарушено възприятие за правдивост важи за множеството от нас в живота, който водим. Искрено се надявам да бъде забавен този план ", показа той. 

Продуцентът на сериала Евтим Милошев сподели, че това е една история за справедливостта. 
 Dariknews.bg
" Това е план, който не е просто за някакъв умопобъркан, който прави истински, екстравагантни и прекомерно жестоки закононарушения. Това е една история за справедливостта, която е огромен недостиг в нашето общество генерално. Кой има право да дава правдивост, кой има право да получава правдивост. Все въпроси, които бихме си ги задавали, несъмнено, откакто изгледаме цялата история ", съобщи той. 

Милошев означи, че след огромните старания, които са положени в този план, от концепцията до крайната реализация, едно от значимите неща, които вършат и сега в това число е по този начин наречения Public Relation, да може да се стигне до аудиторията и феновете.

" Това, което се случи с по този начин наречения Мартин Божанов Нотариуса и всичко, което последва в общественото пространство и новинарския поток, е най-големият PR за този план. Той е основан като концепция и е написан като сюжет през 2021-2022 година. Заснет е през 2022 година. От 2022 година края до в този момент, както към този момент ви споделих, е в постпродукция. Сега сме 2024 година. И повярвайте ми, това, което е небивалица, в действителност е това, което се случва с този случай от новините ", разяснява той. 
 Dariknews.bg
" Това е чакан от почитателите продължение на втори сезон. Много се надявам да отговорим на това очакване. За нас беше доста вълнуващо, доста мъчно, както постоянно и доста прочувствено. Но, като погледам в този момент сериите, се връщам обратно с хубави усеща. Чакам първата среща с публиката, тъй като последната дума има тя ", показа актрисата Теодора Духовникова, която играе основна роля във втория сезон на сериала. 

Гала премиерата ще бъде във Велико Търново на 29 февруари.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР