Вече две години и половина родното реалити “София – Ден

...
Вече две години и половина родното реалити “София – Ден
Коментари Харесай

339 000 фенове следят живота в любимата квартира от сериала „София ден и нощ“

Вече две години и половина родното реалити “София – Ден и Нощ” радва своите почитатели от телевизионния екран. Те с любознание не престават да наблюдават и живота на героите от поредицата в страниците на сериала в обществените мрежи. Най-забавната квартира в центъра на София е обичана на над 339 000 почитатели в обществените мрежи, а персоналните профили на героите пък са следени от общо над 2 000 000 души.

„ Според мен ползата към “София – Ден и Нощ” се дължи значително на това, че поредицата е доста близка до действителността – такава, каквато я усещат младежите у нас “, показа продуцентът Краси Ванков. По думите му събитията от сериала са отражение на проблемите, с които героите се сблъскват в огромния град, а симпатягите от квартирата със своята естествена харизма съумяват да ни накарат да повярваме, че колкото и тежко да е оправянето с лудницата на всекидневието, всяка компликация намира своето решение, когато имаш другари зад тила си. „ Ако желаете да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на " София – Ден и Нощ " “, прикани най-верните почитатели на сериала Ванков.


Култови моменти в забавни фотоси и видеа от живота на Коко, Митко, Боби, Галя, Марио, Симона и Асен почитателите могат да видят в тяхната Фейсбук страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти, както и всички 400 епизода, които са излезли досега могат да бъдат открити в формалния канал във Vbox7.com, както и в NOVA PLAY.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР