Вече бившият наставник на Омония Никозия Ивайло Петев беше наказан

...
Вече бившият наставник на Омония Никозия Ивайло Петев беше наказан
Коментари Харесай

Кипърската федерация наказа Ивайло Петев

Вече някогашният ментор на Омония Никозия Ивайло Петев беше осъден да заплати санкция поради изказванията си, касаещи играчите на кипърския отбор. Това е глобата му от Дисциплинарната комисия на локалната федерация. В същото време, от клуба заведоха иск против него в цивилен съд за уронване на престижа и там развръзката занапред следва. Колкото до спортната му глоба от федерацията, размерът на санкцията не се оповестява.

" Комисията прегледа жалбата против Ивайло Петев за негови изявления пред медия в България, публикувани след това и в кипърски спортни уеб сайтове на 20 март 2018 година " " Те са оттатък спортсменските разбирания за футбола и водят до основаване на съмнение в избрани спортисти, а тези думи може да доведат до наказателни процедури против тях. Това нарушава член 9 от дисциплинарния устав и по тази причина се разпорежда следното наказване за него - санкция ", написа в решението на комисията.

След разразилия се скандал с обвиняванията на Петев към негови футболисти, той към този момент беше уволнен от Омония. Тепърва ще се разбере и какъв ще е изходът на заведеното против него дело.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР