Вече 9 години Леандра Медин е движещата сила зад сайта

...
Вече 9 години Леандра Медин е движещата сила зад сайта
Коментари Харесай

21 идеи от стила на Леандра Медин за този уикенд

Вече 9 години Леандра Медин е движещата мощ зад уеб страницата, който първоначално основава като собствен персонален блог и в който не стопира да дава потребни препоръки кое и по какъв начин можем да носим. Истинско ентусиазъм е това момиче, което постоянно комбинира несъвместими (или най-малко по този начин сме си мислили преди) облекла и аксесоари в един тоалет, а неотдавна сътвори капсулна сбирка с Mango, въодушевена напълно от нейния.



И когато от френския Vogue я питат, кои са 5-те неща, които всяко момиче би трябвало да има в си, тя изрично дава отговор: „ Достатъчно убеденост, с цел да създадем дрешник, който ни подхожда, храброст да носим това, което желаеме, просветеност да осъзнаем, че не всеки път нещата, които носим, ще се харесат от целия свят, осъзнаването, че това няма нищо общо с нас като персони и „ присъдата “, че ще се повтаря още и още. “



Леандра не свързва стила си с избрани модели и марки, а по-скоро споделя, че е философия. Философия, в която няма рамки за комбинирането на облекла и аксесоари. Затова можем да я забележим със суитшърт и обилни макси бижута, със сатенен панталон в комбиниране с ленена риза или с пола от пайети, която самоуверено носи с. Най-важното от всичко би събрала в думите да не го вършим за другите, а за себе си, а съветът, който би ни дала, когато за следващ път заран сме в алтернатива, е: „ Ако сте пред дрешника си и не знаете какво да облечете, си спомнете за предния път, когато се почувствахте добре в избран тоалет, и просто го облечете още веднъж “ .

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР