Вече 60 години емблематичната американската икона Ford Mustang завладява съзнанието

...
Вече 60 години емблематичната американската икона Ford Mustang завладява съзнанието
Коментари Харесай

Новият Ford Mustang идва с революционно дигитално усещане

Вече 60 години емблематичната американската икона Ford Mustang превзема съзнанието на водачите по целия свят, а в този момент новият Mustang идва с впечатляващ динамичен дизайн и видоизменен за цифровия свят.
Най-продаваният състезателен автомобил в света 2 разполага с цифров кокпит, поддържан от най-съвременната технология за компютърни игри Unreal Engine, усъвършенствано пътно държание и несравнимо вълнуващо преживяване при шофиране.
" Новият Mustang е всичко, което нашите клиенти чакат от една безспорна автомобилна икона. Най-съвременните технологии допълват и покачват равнището на осъществяване, което ще завоюва сърцата нацяло едно ново потомство водачи ", показа Джон Уилямс, общоприет управител на Ford Blue в Европа.

Дизайн, неподвластен на времето

Новият Ford Mustang купе и кабриолет към този момент се оферират в Европа с динамичен пресен дизайн, революционно цифрово преживяване и усъвършенствана динамичност,, въодушевени от шест десетилетия завещание. Склуптурираният челен похлупак и мощните задни спойлери са основни за мускулестото наличие, което форсира пулса на водачите от първия Mustang, пуснат на пазара през далечната 1964 година Добавеният нов челен спойлер и странични прагове усъвършенстват аеродинамиката и пътното държание. А към класическите задни светлини са добавени три LED светлинни ленти.
Кабриолетът има спиращ дъха дизайн и носи неповторимото чувство за независимост, което по този начин подхожда на всички фенове на модела. Подвижният покрив може да се повдига и спуска за секунди и макар компактния си дизайн багажникът съумява да побере две чанти за голф.
Благодарение на цифровизираното предно табло и 13,2-инчовият централен екран, шофирането на новият Mustang основава чувство за ръководство на реактивен аероплан. Софтуерът Unreal Engine поддържа интерактивни анимирани графики, които водачът може елементарно да избира и трансформира единствено посредством допиране или плъзгане по екрана.
Ford удвои изчислителната мощ на информационно-развлекателната си система SYNC 43 за новия Mustang. Системата се приспособява, с цел да покаже функционалностите, които всеки лидер употребява най-често. Интеграцията на смарт телефон за Apple CarPlay и Android Auto4 е към този момент безжична. Благодарение на 5G свързаността5 предаването на музика се случва безпроблемно даже в действително време чрез висококачествената аудиосистема B&O, а свързаната с облак навигация актуализира трафика в действително време.

Зрелищно и атлетично представяне

Мощният 5,0-литров мотор носи в сърцето си същинския американски V8 дух. Интегрираната двойна система за абсорбция на въздух обезпечава по-ефективно „ дишане “ на мотора, гарантирайки бързи реакции при всяко натискане на педала за повече ускоряване.
Новата дейна изпускателна система освен усъвършенства продуктивността, само че и преобразувa звука на мотора според от ситуацията. Това значи, че можете да се насладите на безшумно и умерено шофиране в градски условия без да нарушавате спокойствието на близките, само че също по този начин и да усетите цялостната мощност на звука и мотора по извънградски път.
Шестте режима на шофиране контролират държанието на автомобила, без значение дали става дума за повече убеденост при мокра настилка, за повече адреналин при завой или за разрастване на цялостния капацитет при показване на спортната писта. Можете да избирате режими Normal, Sport, Slippery, Drag и Track6, както и опция за персонализиране на настройките.
Стандартният пакет Performance дава на водачите същинско чувство за надзор на пътя или на пистата. Спирачните апарати Brembo зад 19-инчовите алуминиеви джанти обезпечават непрекъсната продуктивност, а диференциалът с лимитирано превъртане понижава превъртането на колелата за по-добро сцепление - изключително при завиване. Допълнителното опционално окачване MagneRide следи пътните условия хиляда пъти в секунда и контролира настройките, с цел да обезпечи допустимо най-хубав надзор и комфорт.

Mustang Dark Horse е същински породист жребец
Mustang Dark Horse е сърцето на стратегиите за автомобилни спортове на Mustang, в които емблематичният състезателен автомобил ще се състезава на шест от седемте континента по света през 2024 година - в това число на именити писти като Le Mans and Interlagos.
Mustang Dark Horse има неповторими градивни детайли, въодушевени от спортните коли, които усъвършенстват неговата продуктивност.
Високопроизводителната версия на новия 5,0-литров V8 мотор, обезпечава спомагателна продуктивност, като можете да избирате сред 10-степенна автоматизирана или неповторима шестстепенна механична скоростна кутия TREMEC.
Mustang Dark Horse се предлага с неповторими дизайнерски детайли, като по-ниски странични прагове, четири затъмнени ауспуха и закрепен заден спойлер, въодушевен от спортните коли. Dark Horse се предлага и в единственият по рода си Blue Ember металик, а интериорът се отличава с шевове Indigo Blue и мрачно железно гланцово покритие на седалките за характерно чувство

*Източник: www.ford.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР