Вече 12 часа никой не опровергава твърденията на Русия, че

...
Вече 12 часа никой не опровергава твърденията на Русия, че
Коментари Харесай

Георги Свиленски: България ще се превърне в мишена

Вече 12 часа никой не опровергава изказванията на Русия, че взривилият се на Кримския камион е тръгнал от България

Такива вести са се тиражирали и евентуално ще се тиражират и в бъдеще, значимо е виновните институции да реагират съответно. Затова поставихме въпроса президентската инстiтиция и служебното държавно управление да вземат съответните ограничения, да успокоят популацията и да опровергаят това нещо, сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия членът на Националния съвет на БСП Георги Свиленски във връзка изказванията на Русия, че камионът, взривил се на Кримския мост, е тръгнал от България.

Вече 12 часа няма информация. Работи се по случая? Докато се работи, България става цел в нечии глави. До този час никой не е опровергал тази информация. В същото време в интернет върви фотография на аероплан на летището в Бургас, за който се твърди, че се товари с оръжие за Украйна. Ние продължаваме да сме срещу изпращането на оръжие за Украйна, тъй като това ще трансформира страната ни в цел, съобщи Свиленски.

По думите му позицията на страната ни за участието на Украйна в НАТО би трябвало да бъде оповестена след края на войната.

Членът на управлението на БСП подчерта, че президентът Радев би трябвало да отговори за какво се бави свикването на 48-то Народно заседание.

Сега цяла седмица депутатите ще си седим у дома и ще гледаме служебните министри да вършат последни напъни, може би за довеждане докрай на някакви покупко-продажби. Някой би трябвало да излезе и да каже за какво Народното събрание не се привиква вдругиден, в сряда, каквато е нормалната процедура, уточни социалистът.

Той разяснява и тематиката за съставянето на постоянно държавно управление.

ГЕРБ би трябвало да успее да сформира кабинет дружно с Движение за права и свободи и " Възраждане ", тъй като тези партии преди три месеца се сплотиха и смъкнаха едно работещо държавно управление. Когато събаряш остаряла къща, ти би трябвало да си се подготвил да строиш новата. Тези хора смъкнаха едно работещо държавно управление и в този момент не знаят какво да вършат. Те имат 128 народни представители и нямат потребност от гласовете нито на Продължаваме промяната, нито на БСП, нито на " Демократична България ", нито на " Български напредък ", означи Георги Свиленски.

В отговор на въпрос той посочи, че от БСП имат решение, че не поддържат държавни управления на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Ако бъде връчени вторият и третият мандат, ще влезем в диалози, ще се съберем и ще решим какво. Ще постъпим отговорно, увери Свиленски.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР