Вдовицата на съоснователя и китариста на Ramones Джони Рамоун твърди,

...
Вдовицата на съоснователя и китариста на Ramones Джони Рамоун твърди,
Коментари Харесай

Вдовицата на Джони Рамоун твърди, че е планирала да саботира наследството на групата, да изтече „компрометиращи“ кадри от нея, за да я изтласка от бизнеса

Вдовицата на съоснователя и китариста на Ramones Джони Рамоун твърди, че по-малкият брат на Джоуи Рамоун я изключва от мърчандайзинг покупко-продажби на емблематичната пънк тайфа – и опасност да изтече „ компрометиращи частни фрагменти “, които емблематичният фронтмен имаше за нея, съгласно правосъдно дело.

Линда Къмингс-Рамоун, която излизаше с Джоуи години преди да се омъжи за Джони, твърди, че братът Мичъл Хайман просто желае да я изтласка от Ramones Productions Inc., компанията, която дава отговор за работата на групата.

„ Основната им цел е да изтезават госпожа Рамоун, до момента в който тя се съгласи да продаде дяловете си в RPI. За страдание, [те] наподобяват склонни да оставят наследството на групата да се разпадне, с цел да облагодетелстват личния си интерес “, сподели тя в правни документи.

Вместо да пазят марката на групата и да оказват помощ за нейното развиване посредством привличане на нови почитатели, Къмингс-Рамоун, 63, твърди Хаймън, и режисьорът Дейвид Фрей саботирали бизнес покупко-продажби и „ дейно затворили “ Ram...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР