Вдовицата на Робин Уилмяс - Сюзън Уилямс, говори за загубата

...
Вдовицата на Робин Уилмяс - Сюзън Уилямс, говори за загубата
Коментари Харесай

Вдовицата на Робин Уилямс: Лекарите ни казаха да спим в различни стаи - slava.bg

Вдовицата на Робин Уилмяс - Сюзън Уилямс, приказва за загубата на най-великата обич, която в миналото е позвала.

Във вторник тя даде изявление пред Хода Коб за предаването "Today ", където показа повече елементи за новия документален филм за артиста. "Robin`s Wish " ще покаже на хората последните дни на Робин, по какъв начин той се е борил със положението "Деменция с телца на Леви ". Това е тип заболяване, което визира мисленето, паметта и двигателната функционалност. Според специалисти, точно това е била основната причина за самоубийството на артиста през 2014 година.

"Това беше човек, който беше извънредно богат и имаше голяма душа, която разбираше проблемите на хората. Хуморът беше неговото скрито оръжие ", споделя Сюзън. Тя прибавя, че когато някой към артиста е имал потребност от леко покачване на настроението, Уилямс постоянно е знаел по какъв начин да му помогне.

"Деменция с телца на Леви " е втората най-прогресивния вид деменция след Алцхаймер. Докторите обаче не диагностицират вярно Робин и неговите близки схващат за заболяването години след гибелта му. "Аз и Робин добре знаехме, че има някъв проблем. Той все ми споделяше, че желае да рестартира мозъка си. Тогава му дадох обещание, че ще разберем какво става. Не знаех обаче че ще разберем, когато той почине ".

Сюзън добавя, че лекарите са предложили на нея и брачният партньор й да спят в разнообразни стаи. Причината била безсънието на артиста, а медиците са считали, че по този метод той ще може да спи по-добре. "Това беше доста фрапантен миг за него. Беше сложен миг и за мен ". Относно заглавието на документалния филм, вдовицата на Уилямс споделя, че желанието на Робин е постоянно да оказва помощ на другите и да им покаже, че не би трябвало да се опасяват.

"Robin`s Wish " в превод значи "Желанието на Робин ". Филмът съдържа разнообразни изявленията с сътрудници и другари на артиста.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР