Вдовицата на покойния бос на Мултигруп“ Илия Павлов, която повече

...
Вдовицата на покойния бос на Мултигруп“ Илия Павлов, която повече
Коментари Харесай

Пълна промяна! Дарина Павлова с ново лице, няма нито 1 бръчка, прилича на кукла Барби

Вдовицата на починалия необут на " Мултигруп “ Илия Павлов, която повече от два месеца бе потънала вдън земя, най-сетне се появи в обществените мрежи. Дарина Павлова се е покрила от света, с цел да смени лицето си. И то безусловно!

Милионерката се е подложила на серия от интервенции и интервенции, които са я подмладили с най-малко 20 години. В момента Павлова наподобява на кукла Барби, няма нито една гънка по лицето си и ни най-малка диря, която да издава действителните ѝ години – 56.

Дарина не издава местоположението към фотографията. Но фонът, на който се е щракнала с новото си лице, припомня на Дубай. Тази дестинация не е непозната за богаташката. Не е загадка, че в емирството е омъжена най-голямата щерка на Илия Павлова – Венцислава, а нейният брачен партньор е измежду най-богатите мъже в Близкия изток. Най-вероятно посредством познанствата на шурей си Тарек Микнас Мадам Мулти се е доверила на някое локално величие в пластичната хирургия, с цел да върне младостта ѝ. 

Така опасенията на нейните другари, че неочакваното ѝ изгубване от обществените мрежи може да се дължи на ковид, за благополучие не се сбъднаха. Те позволяват, че Дарина се е решила на тотална смяна, с цел да не наподобява прекомерно остаряла до по-младия си 21 години ухажор Джулио Берути.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР